Mit fokus er, at få din hest i balance

Det lyder formegentligt banalt, enkelt og nemt da hestene jo er store og stærke dyr...

Her må jeg desværre skuffe og oplyse, at sådan hænger virkeligheden desværre ikke sammen.

Siden 2003 har jeg beskæftiget mig professionelt med behandliger af heste med nedsat bevægelse i større eller mindre grad. 

Jeg er født i 1978 og haft med heste, at gøre siden 8-9 års alderen.

Min baggrund som behandler kommer fra Axelsons Animal School, hvor jeg blev uddannet hestemassør med den afsluttende eksamen i De Kongelige Stalde på Christiansborg Slot.

Dernæst læste jeg videre til Equine Touch Practitioner, som er en fantastisk dyb og effektiv teknik, som arbejder med alle kropsdele og kropsfunktioner. (Bindevæv, muskler, skelet og ledfunktioner.)

Det handler om, at genskabe og bibeholde balancen i hestens krop. Herefter bringes mit fokus på alle de ydre påvirkninger hestene udsættes for, -så som dårligt tilpasset udstyr, skæv rytterbalance mv.

Indre og ydre påvirkninger må ikke være for skæve, hvis hesten skal have en reel chance for, at kunne præstere.

Equine Touch Teknikken er min grundsten som jeg arbejder ud fra. Som årene er gået har jeg finpudset og optimeret på mine behandlinger, således de holdes så skarpe og effektfulde som muligt.

For mig er det en livslang process i indsamling af viden, udvikling og optimering af skræddersyede behandlinger.

Mit syn og blik på hestens bevægelser er skarpt og her er fokus, at spotte uregelmæssige bevægelsesmønstre. Dette giver mig en indikation om det er noget jeg kan hjælpe med eller om hesten skal sendes videre til dyrlægen.

Kan vi som hesteejere hjælpe vores heste til den bedst mulige balance - ja så kan vi også forlange det optimale?

pic