Genial til hesten hove,- især hvis du også har en hest som døjer med sur stråle og våde/mudrede folde. Står du også og overvejer, at starte forfra med en ny strøelse til din boksbund? Hvis du er til en lys, fjedrende og tør bund, der ikke støver, så kan jeg virkelig anbefale dig, at prøve dansk varmebehandlet pilestrø fra Nordjylland.

Torsten fra pilestro.dk står til rådighed for yderligere spørgsmål. Super service! For et lille års tid siden skiftede jeg nemlig boks-strøelsen i stalden. Jeg har igennem 30+ år muget ud i bokse med mange forskellige slags strøelse og intet slår pt pilestrøen! Som bonus er det let, at muge ud i og møddingen er markant mindre.

Da jeg købte Gunnar for knap et år siden havde han meget sur stråle. Efter en uge, hvor han var kommet hjem og stod på pilestrø forsvandt de sure stråler UDEN behandling. Simpelthen fordi bunden altid er tør på toppen. Hvis du gerne vil se, hvordan pilestrøen ser ud i levende live er du velkommen til, at aftale en tid til et besøg her hos stald YoungHorse i Billund.